Thursday, February 3, 2011

episod 14...mood mempengaruhi segala tindakan~

hai...hai...hai...
salam..

update ni macam biasalah kan..sebelum nak tido...
sebelum nak tido basuh kaki dulu yerr...
pastu sebelum nak tido baca ni dulu baru leh tido yerr..
anggaplah ni macam vitamin dan senaman muka sebelum nak tidur..
yang susah nak senyum sila senyum sekarang! sekarang jugak!
muka ketat je..nak tido pon kena senyum..hee
yang muka bulat mesti jadi comel n kiut...*takde tujukan pade sesape..utk aku je..

hari ni tade mood sbnanye...*wt ayat manje..hehe
flu tetibe pulak menyerang then 'dia' rosakkan mood aku..adehhh
aku taboleh bernafas dengan konsisten...*manje lg..hoho
ermm..so, tade idea nak wat..mkn pn sekali jerr..
arghh! tetibe teringat asam pedas tuuu..oh no!! da malam..*hanna kan on diet~~ kukuikui..
so, kejenya blogwalking n baca yg bes2 je..*baru aku taww blogwalking tu apakah maksudnya..
*credit to faizal harnis sbb pertama kali aku taw perkataan tu dr dia..hoho
lainnye, chating je..entech group pn aktif gak berchating..hak3

jadinya..kolang ada itu petua tak pun nak kasi baikkan selsema ni pun dgn cepat pantas dan efisinnye pun...*ikut gaye cina ckp (haha..ambk ksempatan gong xi gong xi..ampau maliii...)

mood memang mempengaruhi segala tindakan kita taw kawan2...*konon nk ckp tak lari tajuk la..ampeh!
pikir2 kan la..sy pun tatau nak ckp macam mane pun..*org cina mmg ckp byk pun ke??
kalau korang malas nak pk..haa! baca la sikit kat sini kat kat sini..*sje nak bg senang klik..tu pon susa ke..hohoh0


jadi konklusinya~
hanna-flu-mood-tade-idea-tade-boring-tengah-malam-lapar-on-diet-konon-padan-muke-aku!-ha-ha-ha
*sila lengkapkan menjadi karangan pendek..haha!

perkataan manja kita hari ini~
tade...*cuba dgn nada yg mengade2...tade..tade...(okeh bgus!)
taboleh...*cuba sebut dgn nada yg menggoda ckt...taboleh...taboleh...(okeh good!)
tatau...*cuba sebut dengan nada yang gedik ckt..ckt je..tatau...tatau...(okeh cayalah korang!)
tp nape sume perkataan manja mula huruf  T ek? tah..aku pun tatau, taboleh n tade nak ckp pe pun...ahha!

yg taberfaedah jgn ikut...*tabolebola tabolebla...tatau tade tabolebla..*
entry akn dtg aku nak cite pasal nikmat senyum..! hahh..

manfaatkan yang berfaedah...insyaAllah..

3 comments:

bukan photographer said...

aku tatau knp taboleh nak sebut pkataan manja ni..tade bakat kot...haha

Hanna Leoana said...

aku pon same la..tatau cane..tatau..tatau..tatau..haha

Hanna Leoana said...

tareti..tareti..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...