Wednesday, February 2, 2011

episod 13...lambat tak bermaksud lembab~

hai hai hai..
sebelom nak tido...nak tido sebenarnya..tapi dari tadi dok menaip xrenti2...
umi da warning~ "Hanna, kalau esk ko tido xoff laptop,umi BAKAR laptop kau.."
hahhh! amek ko! terkejut dr tdo...*mamai..sambil terfikir n garu2 kepala..
monolog "umi ckp kat aku ke?" hohoho...hanna pn bangun dan wat muka xbersalah~ \(~_~)"

cerita tu nak bagitau sebab aku lambat bangun...hahaha!
yela..keje aku nak tido lambat je..pastu tido xhengat...kah3..
monolog..."tp umi, ana kat sane tdo lambat tp bgun cpt..." haha..byk alasan!
*jgn contohi perangai ini* ok2!
taww...walaupun aku bangun cpt nanti aku topup..kan3~ ermm..yela betul..huhu

tajuk ni nak bagitau yang broadband aku ni tunjuk perangai plak bkn nak cerita pasal aku..haha
nak ckp yang broadband ni aku lambat bayar laju je line nye tp bila aku bayar lembab pulak..adehhh
tapi kalau korang ingat aku nak cerita otak aku ni yang rasa macam da lambat ckt silaplah..hehe lambat ye bkn lembab..*ayat sopan..haha!
tapi kena jugak tajuk ni kan..."org yg bangun lambat otak lembab atau melemahkan otak. selain tu memendekkan jangka hayat seseorang" cume kalau nak cite pasal ni kena tukar title kat atas tuh...
ape2 jela yang berkenaan dgn title ni..yang penting aku nak mengadu pasal broadband aku ni...
bila aku tak bayar sibuk suruh bayar..bila dah bayar lembab pulak..keje nak disconnect plak..
terlaju sgt ke line ni sampai xnyempat2 pe2 dah penat n nak disconnect! huh..penat! penat nak connect balik tau! haha..*nampak sgt malas aku ni kan..(bila nak berubah ni hanna oiii...isk3)
naik cuti raye cina ni janji nak berubah! betul~ ^_~"
kalau tak jugak saya akan denda diri sendiri..tak boleh makan! ok! deal!!
(elehai..mmg dlm misi nak berdiet pon..apedehal~ haha! xaci punye budak!)

oklah..nak ngadu pasal tu je...*BB..bkn blackbery...hahah
tajuk yang berkaitan leh r untuk nak wat enty baru sbb ade 1 title tu tergendala..hoho
ngt nak publish hari ni tp...esoklah...
jap lg esok dgr plak kang "hanna,laptop ko umi da BAKAR da kat blakang tu." oh no!!!
susah2 nk beli laptop..hohoho

sebelum nak tido saya nak minta maaf kalau ada salah silap...
kawan2 pun tolong maafkan saya ya...
*motivasi diri..sebelum nak tido kena memberikan maaf kpd org...orait!!

gudnite~ jumpe esok kat facebook..hihihi
camat malam...salam
krohhh krohhh krohhhh~


manfaatkan yang berfaedah...insyaAllah..

8 comments:

Norzulaiqha Binti Zulkifli said...

masalah brokban...biasa la tu..byk2 sabar yer..hehe..

Hanna Leoana said...

huhu..mmg bersabar je ni ika..hehe

~amalina~ said...

life student sumer mmg cmni kot.ehe~

Hanna Leoana said...

em tulah life student..tp kadang ble pk2 balik life student ni ngade2 gak ek...utk dri aku je..haha

luvpinkja said...

hana nak diet ke..?pehh. baik tak payah r na.. kan t_m ckp 'mcm ni lah ok'.. hahaha

bukan photographer said...

BB=BerukBand
pakai la P1 plak..

myra yusreena said...

same laa!ble xbaya laju,da bya lmbb pulak..haihhhh

Hanna Leoana said...

haaa.kan...xbayar laju laen macam je..

ala..pakai P! pn nanti same gak..da pakai BERUKBAND nk wt gane..

nana..mmg on diet lg ni..hehe..
na..sape t_m tu ek? kah3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...