Thursday, February 3, 2011

episod 15...mari berpantun~ dondang sayang pon boleh..

hye..
anaeyo haseyo~

ni nak cerita la cerita yg da tertinggal..
alkisah..pd hari isnin yg indah permai...hari itu aku namakan 'pantun of the day'
haha..aku tak sangka pulak komen dean dang telah menjadi pengaruh yg hebat utk mereka2 berpantun sembarang..haha~ ada 72 komen berupe pantun sembarang kerat..okla tu..super la..kan3 ^_~"
so,thanks kepada contributor..dean dang, azfeen hakym, acheng mohammad..
tidak ku sangka dean dang seorang yg peramah di fb..wawawa~ add la dia...hee
kepada yang like2 ni..hehe qila yumiko sepupu ku, nazirah rusli coursemate ku, nizam series, nurul ejie lizzie coursemate ku, dean dang, fatin nuryasmin sepupuku, yasser asraf ex-classmate ku...tq sbb like2..hahaaa!

cube la try usha2..manela tau kan..nak wat CONTEST plak pasni..keh3~
ni koleksi-koleksinya..korang tengok-tengok, baca-baca lah dulu yer..
ni lah bukti keramah tamahan nye..huhu


















+ inilah hasil print screen yg buruk +
+ print screen ni blajar time c++..kje dok prin screen je..haha +
nanti aku nak masukkan dalam buku sejarah..bukan buku sejarah mahmud jun ye..*yg dlm cte nasib doremi la..tu pon tak taww..hehe


kalau boring..'sila bawa cursor anda ke atas sebelah kanan dan mulalah klik pada butang pangkah dan tinggalkan page ini.. ^_^"
apa2 pun terima kasih kerana datang melawat dan menjenguk...

yg tak berfaedah nyah kan dari diri anda..hehe
manfaatkan yang berfaedah...insyaAllah..


tata~

6 comments:

bukan photographer said...

aku xsangke ko betul2 buat entri pasal pantun ni..haha

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

ni kerje lagho time bile?

ko tak ajak aku dean...

Hanna Leoana said...

haha..juz for fun..
ni keje lagho tyme boring jer...
jgn wat keje lagho selalu..hehe

lizzie said...

wah. di tag jugak. hehe. wlcome. tq gk sbb tag. really2 like this entry so much. tp sygnye kt cni xde button like. hehe. klu ad, nk tekn da. huhu.

diana amin said...

hihi lawatan KBU...yuhuuu~~~

Hanna Leoana said...

heehu...lawat2..

izie-thank u...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...